آغاز دوره "حسابداری ویژه بازار کار" در جهاددانشگاهی ساوه

۰۶ دی ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۷ کد : ۶۶۷۵۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزشی حسابداری ویژه بازار کار به همت مرکز آموزش عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه آغاز شد.
آغاز دوره "حسابداری ویژه بازار کار" در جهاددانشگاهی ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی کاظمی مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت ساوه، گفت: دوره آموزش حسابداری ویژه بازار کار با تدریس مهندس محمدیاری در این مرکز در حال برگزاری است.

وی تصریح کرد: این دوره آموزشی همراه با ارائه گواهینامه معتبر به فراگیران، روزهای یکشنبه و چهارشنبه هر هفته ساعت 18 الی 20 برگزار می شود.

کاظمی سرفصل های این دوره آموزشی را حسابداری مالی و مقدماتی، حسابداری حقوق و دستمزد، بیمه و مالیات حقوق، کاربرد اکسل در حسابداری، نرم افزار سپیدار و حسابداری مالیاتی(تنظیم اظهارنامه عملکرد و ارزش افزوده، معاملات فصلی و تحریر دفاتر) بیان کرد.

به گفته وی؛ علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی به نشانی ساوه، میدان شهدا، کوچه امام خمینی(ره)5، روبروی آزمایشگاه نوبل مراجعه و یا با شماره 08642226700 تماس بگیرند.

کلید واژه ها: حسابداری دوره آموزشی ساوه