اجرای پویش "غربالگری فشار خون و دیابت" در مرکز آموزش علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۱۰ دی ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۱ کد : ۶۶۹۵۲ معاونت آموزشی تاپ خبر
پویش غربالگری فشار خون و دیابت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک اجرا می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، پویش غربالگری فشار خون و دیابت ویژه دانشجویان و جهادگران جهاددانشگاهی استان اجرا می شود.

این پویش با هدف آموزش بیشتر و ارتقای سطح سواد سلامت مردم و شناسایی کامل افراد و بیماران دیابتی و با فشار خون بالا و همچنین کنترل بیشتر این دسته از بیماران برگزار می شود.

اجرای طرح رایگان غربالگری فشارخون و دیابت، روز یکشنبه دهم دی ماه از ساعت 12 الی 15 با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و با حضور جمعی از جهادگران جهاددانشگاهی و دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برپا می شود.

گفتنی است؛ عوارض ناشی از بیماری فشار خون بالا و دیابت، اصلی ترین عامل خطر ناتوانی و مرگ و میر زودرس به شمار می رود.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی دیابت فشار خون دانشگاه