در نشست آموزشی مرکز جهاددانشگاهی ساوه مطرح شد؛

راه‌اندازی ۲ دپارتمان جدید آموزشی در جهاددانشگاهی ساوه/افزایش کیفیت خدمات آموزشی متناسب با نیاز منطقه

۱۷ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۸ کد : ۶۸۳۰۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
نشست فصلی آموزشی جهادگران جهاددانشگاهی مرکز ساوه با حضور رئیس و معاونان آموزش و کارآفرینی و پشتیبانی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست فصلی آموزشی جهادگران جهاددانشگاهی مرکز ساوه با حضور مرادی رئیس این واحد و نعمتی معاون آموزش و کارآفرینی و جمالو معاون پشتیبانی جهاددانشگاهی استان با هدف بررسی راهکارهای افزایش کیفیت خدمات آموزشی جهاددانشگاهی در شهر ساوه برگزار شد.

بررسی راهکارها و بسترهای توسعه خدمات آموزشی در این شهرستان، بررسی وضعیت امکانات و تجهیزات متناسب با نیاز منطقه و همچنین شنیدن دغدغه و  پیشنهادات همکاران از اهداف برگزاری این نشست بود.

همچنین با توجه به پتانسیل خوب نیروی انسانی و ظرفیت‌های فراوان صنعتی و کشاورزی در شهر ساوه به‌زودی دو دپارتمان جدید آموزشی در مرکز جهاددانشگاهی ساوه راه اندازی خواهد شد.

گفتنی است؛ در این نشست شرایط توسعه فعالیت‌های آموزشی در شهر زرندیه مورد بررسی قرار گرفت.

کلید واژه ها: آموزشی جهاددانشگاهی ساوه