جشن شعبانیه در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد/پذیرایی از جهادگران با صرف غذای نذری

۲۵ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۶ کد : ۶۸۶۲۵ اخبار عمومی تاپ خبر
همزمان با حلول ماه شعبان و سالروز ولادت با سعادت سه نور آسمانی، جشن شعبانیه در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ همزمان با اعیاد شعبانیه و فرخنده سالروز میلاد با سعادت سه نور بزرگ ولایت حضرت امام حسین(ع)، جوانمرد کربلا حضرت عباس(ع) و امام سجاد(ع) جشن شعبانیه همراه با طبخ غذای نذری در جهاددانشگاهی استان انجام شد.

حجت الاسلام فراهانی امام جماعت جهاددانشگاهی استان در این مراسم مطالبی در خصوص فضایل ماه شعبان و میلاد سه نور آسمانی بیان کرد.

این مراسم با حضور جمعی از جهادگران جهاددانشگاهی با هدف عرض ارادت به سید و سالار شهیدان و خاندان اهل بیت(ع) به همت روابط عمومی جهاددانشگاهی استان و خیران این نهاد برگزار شد.

گفتنی است؛ در این مراسم معنوی مولودی خوانی با نوای کربلایی علیرضا دارابی مداح اهل بیت(ع) انجام و در پایان از شرکت کنندگان با صرف غذای نذری پذیرایی به عمل آمد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی مراسم نذری