برگزاری نشست هم‌اندیشی برنامه‌های فرهنگی‌دانشجویی سال ۱۴۰۳ در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۰ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۸:۵۷ کد : ۷۰۰۷۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
اولین نشست هماهنگی برنامه‌های فرهنگی دانشجویی در سال جاری به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ اولین نشست هماهنگی برنامه‌های فرهنگی دانشجویی در قالب برنامه‌های هماهنگ ملی، منطقه‌ای و داخلی در سه ماه نخست سال جاری با حضور مجتبی غلامی معاون فرهنگی و علیرضا دارابی مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

فعالیت‌های فرهنگی از ابتدای شکل‌گیری جهاددانشگاهی، بخشی اساسی و لاینفک از فعالیت‌های این نهاد را به خود اختصاص داده است.

مشخصه اساسی فعالیت‌های معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی، تکیه و توجه به حضور و مشارکت دانشجویان در برنامه ریزی و اجرای برنامه‌های فرهنگی بوده که حاصل آن، طراحی و ابداع ده‌ها برنامه فرهنگی و جشنواره سراسری است.

کلید واژه ها: برنامه فرهنگی جهاددانشگاهی دانشجویان