معرفی برگزیدگان مرحله استانی "مسابقات ۳ دقیقه‌ای" در استان مرکزی/درخشش دانشگاه فرهنگیان در این رویداد

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۲۹ کد : ۷۱۰۰۸ معاونت فرهنگی
مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه ای سدید در استان مرکزی با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه ای سدید ساعتی پیش با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

این رویداد به همت سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی در بخش‌های معرفی کتاب سه دقیقه‌ای، معرفی پایان نامه، مقاله و معرفی طرح پژوهشی و اختراع در سه دقیقه و با حضور دانشجویان شرکت کننده در اراک برگزار شد.

در پایان این مرحله از مسابقات فاطمه معقول، کیانا فتاحی و سعیده‌ روحبش هر سه از دانشگاه فرهنگیان به ترتیب با کسب رتبه‌های اول تا سوم، به مرحله سراسری این مسابقات راه یافتند.

شایان ذکر است؛ به رتبه اول مرحله استانی مسابقات سه دقیقه ای یک میلیون تومان، رتبه دوم 800 هزار تومان و رتبه سوم 500 هزار تومان از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی اهدا شد.

کلید واژه ها: معرفی سه دقیقه مسابقات