حضور ۳ تیم دانشجویی استان مرکزی در مرحله سراسری مسابقات ملی "مناظره دانشجویان ایران"

۰۵ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۴ کد : ۷۱۸۲۵ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی از رقابت سه تیم دانشجویی استان در مرحله سراسری دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، افزود: مرحله سراسری دوازدهمین دوره این مسابقات با حضور 64 گروه 4 نفره دانشجویی برگزیده مرحله استانی و دانشگاهی، از امروز شنبه 5 تا دهم خردادماه در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می شود.

وی گفت: مرحله استانی دوازدهمین دوره این مسابقات از مهرماه سال گذشته در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری در مورد کرسی‌ های نظریه‌ پردازی و آزاداندیشی، فراهم کردن زمینه تبادل‌ نظر دانشجویان در مسائل مختلف برگزار شد.

دارابی تصریح کرد: در این دوره از مسابقات ۶۴ گروه دانشجویی برگزیده در مرحله سراسری مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران حضور دارند.

مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان در پایان خاطرنشان کرد: تیم قلم از دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر اراک، تیم تابش از دانشگاه فرهنگیان حضرت زینب کبری(س) و تیم شهید باکری به‌عنوان نمایندگان استان مرکزی در مرحله سراسری دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران به رقابت می پردازند.

کلید واژه ها: دوازدهمین دوره مسابقات دانشجویان جهاددانشگاهی استان